Complex Nufărul a fost creat pentru a strânge zâmbete, iar astăzi ne mândrim cu un număr impresionant de evenimente realizate alături de oameni frumoși, cu idealuri mărețe. Am împlinit mii de dorințe și am oferit mii de clipe ce surprind oricând iubitorul de perfecțiune.

Restaurant Nufărul a fost gândit cu un design tradițional, primitor, prietenesc, dar și evocativ. Ca un fel de odă a lemnului am realizat un decor tradițional completat de vasele din lemn în care servim delicioasele bucate, creând astfel traseul prin care mâncarea ajunge din natură la om.

Restaurantul pensiunii poate găzdui evenimente diverse precum nunți, botezuri, aniversări sau petreceri de firmă, cocktail-uri, etc pentru care vă oferim meniuri atent pregătite de către bucătari experimentați.

Pe lângă meniurile gustoase, variate, dar mai ales accesibile, venim în întâmpinarea clienților cu o serie de gratuități ce aduc un plus de unicitate evenimentului

Nevoia unui local în care oamenii se împrietenesc ușor, își spun poveștile de viață, gustă mâncăruri alese și beau combinația perfectă cu preparatele alese, a reprezentat punctul de pornire pentru Restaurant Nufărul

IMGP8162

CAMERĂ mireasă/ scăldătoare botez

confortul este întotdeauna binevenit, mai ales în zi de mare sărbătoare, atunci când sunteți foarte solicitați. Fie că mireasa are nevoie de un refresh, fie că se înfăptuiește băița bebelușului proaspăt creștinat, ca mai apoi să-i servească drept loc de odihnă, camera vă va fi de mare ajutor.

CANDY BAR

știm că dulciurile plac tuturor, indiferent de vârstă. Așa că, orice eveniment alegeți să petreceți la noi, candy bar-ul e din partea noastră.

23158104_2177856708906916_51147101_o
6376d2d8dee68c15d86e76b1c51b2f34

APARAT FUM

pentru o apariție de poveste în fața invitaților, vă oferim posibilitatea de a păși în mijlocul evenimentului pe norișorii aromați generați de aparatul de fum, pe care vi-l punem la dispoziție.

ÎMBRĂCAT SALĂ

fiindcă gusturile nu se discută și pentru că dorim ca nimic să nu stea în calea petrecerii perfecte, oferim serviciul de îmbrăcat al sălii personalizat, în culorile și tematica pe care dumneavoastră ați ales-o pentru seara cea mare.

18090869_885895264885014_1076633874_o
c2

PHOTO CORNER

fotografiile reușite sunt cel mai fidel martor al evenimentului vostru special. Photo corner-ul a devenit un trend, iar noi nu ratăm nimic în materie de noutăți, așa că vi-l oferim, pentru ca de fiecare dată când veți revedea fotografiile să retrăiți, la fel de intens, momentul.